Onze verblijven in Cambodja!

Deze door ons geselecteerde verblijven zijn van onze trouwste partners waar we het vaakst mee samenwerken en waar we weten dat hun verhaal prijs/kwaliteit klopt. Je vindt hier naast de hotels uit onze voorbeeld rondreizen ook alternatieven. Lees meer...

Ons eigen quotatie systeem
Elk hotel hebben we een quotatie gegeven, deze beantwoordt niet noodzakelijk aan de "normale" sterren. Het is niet de bedoeling dat enkel deze hotels kunnen geboekt worden bij ons, het is een dynamische selectie die constant wordt aangepast in functie van nieuwe hotels, nieuwe prijzen, feedback van gasten en eigen ervaringen.
Elke accommodatie krijgt een score van 1 tot 5, dit geeft je een indicatie die een mix van kwaliteit, ligging, gasten tevredenheid en prijs weerspiegeld.
Ze laat je toe om in combinatie met de rondreizen te zien wat anders kan qua hotelkeuze, en of de door jou gewenste wijziging eerder een stijging dan wel een daling van de prijs/kwaliteit met zich zou mee brengen. Dit systeem is erg nuttig als je het per locatie bekijkt.
Bijvoorbeeld: een hotel in Bangkok met een score van 4 zal beter zijn op veel van de in overweging genomen punten dan een hotel met een quotatie 3 in Bangkok (en zal vaak ook duurder zijn). Het hoeft evenwel niet te betekenen dat een hotel in een afgelegen plaats in Thailand even goed/duur is dan een hotel met dezelfde quotatie in Bangkok. De score op die afgelegen plaats is vooral te bekijken in relatie tot de andere beschikbare accommodatie in die buurt.
Vergeet niet, dit is enkel een hulpmiddel, want wij staan steeds voor je klaar om "à la carte" alles te verduidelijken en samen te bouwen aan de ideale reis voor jou.

Shinta Mani Resort

Siem Reap, Cambodja

Het Shinta Mani Resort is een onlangs gerenoveerd boutique hotel, centraal gelegen in het groene Franse district tussen de Royal Gardens en de Old Market. Er is een zwembad, eetcafé/restaurant waar de hele dag door maaltijden worden geserveerd, verschillende conferentie- en vergaderruimtes en gratis WiFi. De Spa, Bensley's bar en restaurant Kroya bevinden zich in de Shinta Mani Club, direct tegenover het resort, en zijn vrij toegankelijk voor onze gasten.

Central Boutique Angkor Hotel

Siem Reap, Cambodja

Het Central Boutique Angkor Hotel biedt kamers met een eigen balkon met uitzicht op het zwembad of de tuinen. Het hotel is gelegen in een tropische tuin en heeft drie restaurants en gratis WiFi. Het is ongeveer 5 minuten wandelen tot aan de koloniale Franse gebouwen en de nachtmarkt van Angkor. Met de auto ben je op 15 minuten aan de Internationale Luchthaven van Siem Reap. De kamers van het Central Boutique Angkor Hotel hebben airconditioning, een moderne inrichting en veel natuurlijk daglicht.