Bhaya Classic Cruise

Ha Long Bay, Vietnam - Cruise


Bhaya Classic Cruise biedt een uitzonderlijke cruise-ervaring die de prachtige omgeving van de baai combineert met de rijke traditionele cultuur van Vietnam, waarbij alle gewenste faciliteiten en diensten voorzien zijn. De eerste cruise werd georganiseerd in de zomer van 2007, intussen maakt Bhaya Classic Cruises deel uit van de grootste vloot van cruiseschepen van Halong Bay.

De vier Bhaya Classic boten zijn gebouwd in klassieke, oosterse stijl, maar zijn alle voorzien van modern comfort en uitstekende catering. Elke boot beschikt over 15 tot 20 hutten. Het relatief kleine design (12,5m2) zorgt voor gezellige, warme accommodaties die de aangename sfeer aan boord mee bepalen. De uitgevoerde renovatie in augustus 2015 heeft de boten een nieuwe, frisse look gegeven.

De Bhaya Classic Deluxe hutten werden smaakvol ingericht. Subtiele tinten groen en bruin zorgen voor een elegante en harmonische sfeer. De panoramische ramen in elke hut maken de kamer licht en luchtig en bieden een adembenemend zicht op de kalkstenen eilanden. Elke hut is voorzien van twee aparte bedden of een queensize bed en biedt plaats aan twee passagiers. De bedden zijn voorzien van hoogkwaliteit beddengoed en de nodige toiletartikelen zijn aanwezig. Elke hut beschikt tevens over een brandalarm en volledige nooduitrustingskit.

De boten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van zoveel mogelijk gasten. Zo bieden wij ook familiehutten aan die met elkaar verbonden zijn. Onze gezellige bar is een perfecte plek om gezellig bij te babbelen, de aanwezige Spa en jacuzzi vormen een oase van ontspanning en verjonging.

Ligging

Faciliteiten

  • ontbijt
  • air conditioning
  • restaurant en bar

Afstanden

  • aan het strand

Kamertypes

  • Deluxe Cabin 2p
  • Deluxe Connected 4p

Foto's