Wie is GoAlacarte?

GoAlacarte is een reisorganisatie die ontstaan is uit de passie voor reizen, de drang naar avontuur, de liefde voor natuur en de wens om mensen op een ongedwongen manier en op eigen tempo een stuk van de wereld te laten ontdekken. Het is een samenwerking tussen drie enthousiaste personen: Frank, Koen en Gert. En uiteraard ook ons team van gelijkgestemden ter plaatse.


GoAlacarte is bewust gespecialiseerd in een beperkt aantal bestemmingen in Azië (AsiaAlacarte), Afrika (AfricaAlacarte) en Amerika (AmericaAlacarte). Wij zijn gevestigd in België maar zijn permanent onderweg en in contact met onze teams van gidsen, chauffeurs en hotelpartners op de betrokken bestemmingen. Op die manier blijft de kwaliteit en invulling van jouw vakantie onze constante prioriteit. Nieuwe hotels, betere excursies en verborgen highlights worden zo voortdurend gevonden en geïntegreerd in wat jouw droomvakantie moet worden!

Onze troeven

  • jarenlange ervaring
  • geen massaproducten
  • programma's op maat gemaakt en naar wens van de klant
  • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • zorgvuldig uitgekozen accommodatie
  • off the beaten track
  • persoonlijke service

Uitgangspunt

Wij organiseren reizen op maat, afgestemd op de individuele wensen van onze klanten. Elke reis wordt "à la carte" uitgewerkt door specialisten die de bestemmingen goed kennen en alle accommodaties zelf selecteerden. GoAlacarte biedt hiermee een unieke en originele manier van reizen.

Uiteraard hebben we aandacht voor toeristische hoogtepunten maar indien mogelijk verlaten we de platgetreden paden voor een meer authentieke ervaring en zoeken we contact met de plaatselijke bevolking. Ons doel is in de eerste plaats om jou een onvergetelijke en authentieke reiservaring te bezorgen en dit aan correcte prijzen. Omdat we kleinschalig zijn kunnen we hierbij een individuele en persoonlijke aanpak voorop stellen.

Aangezien we vaak zelf in het buitenland verblijven op zoek naar de beste accommodaties en bestemmingen, werken wij niet volgens de gangbare kantooruren en hebben wij geen vast kantoor. Zie ons gerust als een “mobiele reisorganisator” die volgens haar eigen uitgangspunt werkt. Flexibel en à la carte. Wij werken op afspraak en spreken af op een plek die het beste past. Hierdoor kunnen we meteen de kosten drukken en hoeven deze niet doorgerekend te worden in onze prijzen.

Heb je vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Kan je ons niet direct bereiken, spreek dan zeker een bericht in op ons antwoordapparaat of contacteer ons per mail en je zal spoedig iets van ons horen.

Team

GoAlacarte, dat zijn Frank, Koen en Gert. Frank en Gert hebben hun sporen ruimschoots verdiend bij Globevents (GoBali, Xperience, Snowblend, Surfblend en Weekendje Weg). Koen organiseert al jaren avontuurlijke reizen en duikreizen.


Frank Vandaele

Reeds op jonge leeftijd had de reismicrobe me te pakken. Toch was het eerder een gelukkig toeval dat me in de reissector liet belanden. Als oprichter en zaakvoerder van GlobEvents stond ik aan de wieg van tal van reisproducten (Skikot, Surfblend, Weekendje Weg, Snowblend, Snowjam, Xperience, Gobali...) die tot op vandaag voor veel mensen een leuke vakantie betekenen.
Een grote overnemer dook op, waardoor al deze merken in goede handen blijven en verder kunnen groeien. Mijn keuze was toen snel gemaakt en bleek de juiste beslissing, ik kan me weer volop concentreren op de zaken die mij in eerste instantie naar toerisme dreven: ontwikkelen van nieuwe, originele paden en een sterk persoonlijk contact zowel met onze partners op bestemming als met de klanten.
Enige doel: een onvergetelijke ervaring bezorgen aan de mensen die hun hard verdiende vakantie aan ons toevertrouwen, en dit tegen een uiterst correcte prijs. Genieten, zowel voor de gasten als voor mij!

e-mail:Koen Van Orshaegen

Tijdens de lange zomermaanden waar een eerste zit recht op gaf, begon ik de wereld rond te reizen. Eerst met rugzak, openbaar transport en zo budgetvriendelijk als mogelijk. Later met de huurwagen en steeds op zoek naar de leukste plekjes. Eén constante: de liefde voor natuur en de drijfveer om ook anderen van zoveel moois te laten genieten. Het zal dan ook niet verwonderen dat Namibië, Vietnam en Costa Rica mijn favoriete bestemmingen zijn.
Als duikinstructeur organiseer ik bovendien elk jaar een duikexpeditie naar de mooiste tropische wateren. Topbestemmingen zijn Sudan, Raja Ampat, Palau en de Filipijnen.
Bij GoAlacarte sta ik als reisspecialist samen met Frank klaar om voor iedereen met een reismicrobe een schitterende vakantie uit te werken.

e-mail:Gert Serneels

IT'er van opleiding, met een uitgesproken passie voor reizen. Eerst actief bij een aantal bedrijven voor het ontwikkelen van applicaties, gecombineerd met actieve reizen in Europa en Amerika. Al snel werd de passie voor reizen ook doorgetrokken naar de organisatie van fietsvakanties, de ontwikkeling van een advertentiesite voor vakantiewoningen en later als IT-verantwoordelijke en webdeveloper bij reisorganisator GlobEvents.
Bij GoAlacarte verantwoordelijk voor de website en het IT-gebeuren zodat een correcte opvolging van de dossiers verzekerd wordt.

e-mail: