Vakanties op maat

De ultieme reis is voor iedereen anders. AsiaAlacarte organiseert daarom rondreizen op maat, met als doel jou een onvergetelijke en authentieke reiservaring te bezorgen. Wij stippelen met zorg een reis voor je uit die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen en specifieke interesses. Als het even kan verlaten we de platgetreden paden en gaan we voor de authentieke ervaring. AsiaAlacarte geeft je alvast één zekerheid: genieten staat centraal!


Ben je op zoek naar een unieke reiservaring met zijn twee? Wil je een incentive of groepsreis organiseren? Ga je voor een onvergetelijke familievakantie die ook voor de kinderen boeiend is? Of droom je van een bijzondere huwelijksreis maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij luisteren naar je wensen en werken je reis volledig voor je uit. Omdat we rechtstreeks samenwerken met lokale correspondenten kan dit aan eerlijke en aantrekkelijke prijzen.

Alles kan op maat, maar op onze website vind je alvast een aantal uitgewerkte rondreizen zodat je een idee krijgt van wat jouw reis zou kunnen worden. Bij onze reizen is ontbijt steeds inbegrepen, prijzen zijn op basis van een tweepersoons bezetting en zijn exclusief vlucht.

Heb je een vraag of wens je bijkomende informatie?
Bel ons of laat het ons weten via ons contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Een reis op maat?
Zou je graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een gepersonaliseerde reis, vul dan onderstaand formulier in.


  Contactgegevens

 

  Reisgegevens

 

  Reisformule en budget

 

  Voorkeuren

actief
cultuur
authentiek
strand
luxe

 

  Jouw verwachtingen

Gelieve aan te geven dat je geen robot bent.
    Even geduld, deze aanvraag wordt verstuurd...